Campionate

Barcelona este echipa europeană cu cea mai bună medie de goluri marcate pe meci

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Liderul la zi din Primera Division, FC Barcelona, are o medie de 3,09 reuşite pe meci, în campionat, performanţă în urma căreia a devenit clubul european cu cele mai multe reuşite în competiţia internă, informează Marca.

Gruparea catalană a înscris de 68 de ori în cele 22 de etape disputate până în prezent în Primera Division, cu 23 de goluri mai mult faţă de de rivala Real Madrid, care şi-a trecut în cont 45 de reuşite. Singura partidă în care echipa antrenată de Josep Guardiola nu a marcat a fost cea din prima etapă, când a pierdut în faţa Numanciei, scor 0-1.

Cu o medie de 3,09 goluri pe meci, FC Barcelona este de departe cea mai ofensivă echipă de pe "bătrânul continent". Pe locul doi în acest top se situează Anderlecht (Belgia), cu 2,5 goluri pe meci, iar pe trei, liderul din Bundesliga, Hoffenheim, care are un procentaj de 2,36 reuşite pe partidă.

Altfel, pentru catalani, numai atacantul camerunez Samuel Eto'o a marcat de 21 de ori în Primera Division, în timp ce Lionel Messi a punctat de 16 ori.

NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.