Liga Campionilor

Buffon: "Demiterea lui Scolari va avea un efect pozitiv asupra jucătorilor lui Chelsea" :S

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Portarul lui Juventus Torino, Gianluigi Buffon, crede că adversara echipei sale din optimile de finală ale Ligii Campionilor, Chelsea Londra, va fi o formaţie mai motivată şi mai dificil de învins în urma concedierii antrenorului Luiz Felipe Scolari, informează The Telegraph.

"Ar fi fost mai bine ca această schimbare să aibă loc după confruntarea cu noi. De obicei, atunci când o echipă îşi demite managerul înseamnă că lucrurile nu merg aşa cum trebuie, dar rămâne de văzut ce va fi în continuare.

În orice caz, o schimbare la nivelul conducerii provocă de cele mai multe ori o schimbare, o reacţie. Uitându-mă la ce fotbalişti are Chelsea, cred ca avea un efect pozitiv asupra asupra lor", a spus internaţionalul italian, care se află la Londra, cu ocazia amicalului pe care squadra azzurra îl va susţine, marţi, în compania Braziliei.

Chelsea, rămasă fără antrenor după ce Scolari a fost îndepărtat luni de la club, va întâlni pe Juventus Torino în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Prima manşă este programată peste două săptămâni pe Stamford Bridge.

Sursa: Newsin

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.