Nationala

Emerich Ienei: "Chivu ar fi trebuit să joace şi să-i dedice copilului său o victorie cu Croaţia"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul selecţioner Emerich Ienei consideră că ar fi fost util pentru prima reprezentivă ca Adrian Mutu şi Cristi Chivu să joace în amicalul cu Croaţia, însă crede că aceştia au avut motive solide pentru a declina convocarea:

"Deocamdată, Piţurcă are la dispoziţie cel mai bun lot de care putea dispune, în afara celor doi, Mutu şi Chivu. Are posibilitatea să încerce şi alţi jucători, însă acesta nu mai e joc-test, ci unul de pregătire. Oricum, Adrian Mutu este accidentat, din cîte ştiu, are probleme la cot.

Nu cred însă că-şi va face un obicei din a refuza să vină la echipa naţională pentru anumite jocuri, deoarece o calificare la Campionatul Mondial este mai importantă decît un loc şase în Italia, cu Fiorentina. Desigur, dacă are un motiv serios, precum o accidentare, atunci poate fi înţeles.

În ceea ce-l priveşte pe Chivu, poate că el are şi anumite obligaţii faţă de club. Inter are în weekend un meci important, cu AC Milan şi probabil Mourinho l-a sfătuit să se menajeze. Cît despre faptul că ar fi vrut să rămînă alături de soţia sa pentru a asista la naşterea fetiţei lor, cred că s-ar fi născut copilul şi fără prezenţa lui. Mai bine ar fi fost să-i dedice o victorie cu Croaţia, dar acum sper s-o facă după meciul cu AC Milan", a declarat Emerich Ienei pentru gsp.ro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.