Stiri

Joaca de-a explicatia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ionut Lupescu, directorul general al FRF a spus ca "4.000 de bilete au ajuns numai la sponsori", desi initial erau prevazute pentru acestia doar 1.600. Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a dat vina pe situatie, pe miza meciului cu Olanda si pe capacitatea redusa a stadionului din Constanta. "Amploarea meciului cu Olanda e foarte mare, ar fi fost mai bine sa jucam pe Lia Manoliu, dar asta a fost dorinta selectionerului si a baietilor. E greu sa impaci pe toata lumea, pe viitor ne trebuie un stadion mare", a punctat Lupescu, detaliind si cum au fost impartite biletele: "Au fost tiparite 13.000, din care 1.400 au revenit suporterilor olandezi.

Clubul Farul a solicitat initial 500 de bilete, dupa care au mai vrut inca 1.200 pentru autoriatile locale. 1.000 s-au vindut on-line, galeria Farului a luat si ea 400 de tichete, echipele Dinamo si Otelul au solicitat cite 30 fiecare, iar Ceahlaul alte 20. Sponsorii FRF au primit 4.000 de bilete, iar la casele din Constanta, din ce am inteles, au ajuns 3.600 de bilete". In total, aproximativ 12.200 de bilete reies din calculul directorului general al FRF, acesta revenind dupa 10 minute cu o noua varianta, spunind ca 4.500 de tichete s-au vindut la casele stadionului Farul. In maximum 600 de secunde!

"Era mai bine sa jucam pe Lia Manoliu, dar aceasta a fost dorinta selectionerului si a jucatorilor, sa evoluam la Constanta"

Ionut Lupescu

90 de bilete pe minut ar fi trebuit sa fie vindute la fiecare dintre cele cinci case, pentru ca stocul de 4.500 de tichete sa fie epuizate in 10 minute


Mutu: "Selectionerul a vrut Constanta!"

Adrian Mutu l-a contrazis pe Ionut Lupescu care a declarat ca in afara lui Piturca, si "tricolorii" au dorit programarea meciului cu Olanda la Constanta. "Stadionul este unul mic si nu satisface cererea de bilete. Din pacate, a fost alegerea selectionerului si a Federatiei de a juca aici. E dorinta lor si trebuie respectata. Noi, jucatorii, am prins citeva tichete", a spus "Briliantul". Dorinta liderilor echipei fusese ca partida contra olandezilor sa se dispute la Timisoara, acestia fiind impresionati de atmosfera de la meciul cu Slovenia.

"Tricolorii" si-au platit biletele
Problema biletelor i-a afectat si pe "tricolori". De data aceasta, FRF nu le-a mai putut asigura, ca de obicei, cite cinci bilete gratuite de fiecare, ci doar cite trei bucati. Pentru a-si onora obligatiile fata de rude si de prieteni, jucatorii au mai solicitat Federatiei cite 10 tichete de persoana, contracost. Cerere rezolvata.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.