Nationala

Gică Mihali: "Pe vremea mea, naţionala nu stătea în 2 jucători" :X

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 12 februarie 2009

Unul dintre componenţii "Generaţiei de Aur", Gică Mihali, este dezamăgit de faptul ca actuala reprezentativă a României este dependentă de Adrian Mutu şi Cristian Chivu:

"Pe vremea mea, echipa naţională avea încă 5-6 fotbalişti foarte valoroşi în afară de liderii Gică Hagi şi Gică Popescu, nu stăteam doar în ei. Noi ne bazam şi pe Dan Petrescu, Ilie Dumitrescu, Ionuţ Lupescu, Didi Prodan...situaţia s-a schimbat mult astăzi", a comentat dezamăgit Mihali pentru Gazeta Sporturilor.

Acesta spune totodată că Adrian Mutu şi Cristi Chivu ar fi avut obligaţia să se prezinte la lot pentru meciul cu echipa lui Bilici:
"Înainte, jucătorii veneau la lot chiar dacă erau accidentaţi. Se prezentau la reunire, iar medicul naţionalei dădea verdictul în privinţa situaţiei lor. Nu mi se pare normal să refuzi convocările".

Referindu-se la amicalul pierdut de România aseară în faţa Croaţiei, tehnicianul Universităţii Cluj a adăugat:

"E important şi scorul din amicale, sincer nu mă aşteptam să mai pierdem după ce am deschis scorul. Totuşi, eu am încredere în Piţurcă, pentru că este un antrenor curajos, care face deseori schimbări. Uneori îi iese, alteori nu, dar cred că el ne poate duce la Mondiale!

În meciul de aseară mi-au plăcut în mod deosebit Marica, Codrea, Rădoi şi Raţ, dar echipa noastră a jucat la un nivel bun doar 30 de minute, apoi a căzut" :X , mai spus Mihali.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.