Nationala

Gică Popescu: "Piţurcă n-a urmărit rezultatul ieri, a vrut doar să testeze jucători"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Căpitanul "Generaţiei de Aur", Gică Popescu, i-a luat astăzi apărarea lui Victor Piţurcă, după ce selecţionerul României a fost aspru criticat pentru înfrîngerea din meciul cu formaţia lui Slaven Bilici.

"Nu cred că Victor Piţurcă a urmărit neapărat un rezultat bun în faţa Croaţiei, chiar dacă şi-ar fi dorit o victorie. Pe el l-a interesat mai mult să vadă la lucru jucători noi în perspectiva partidei cu Serbia.

E drept că s-au făcut greşeli, chiar şi Tamaş a gafat de vreo două ori, dar nu putem să punem înfrîngerea în cîrca apărării. Fundaşii nu au avut în faţa lor un zid la mijlocul terenului", crede Gică Popescu.

Acesa a fost mulţumit însă de randamentul lui Florin Costea:

"Costea creşte de la meci la meci şi este un atacant pe care naţionala se poate baza în viitor. Avem şanse de calificare la Mondiale, dar depindem de rezultatul partidei cu Serbia.
Dacă nu reuşim să batem în martie, şansele noastre de calificare se diminuează considerabil, dar atunci se va juca pe puncte şi concentrarea va fi cu totul alta faţă de jocul contra Croaţiei", a încheiat "Baciul" la Telesport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.