Altele

12 secunde!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atit a rezistat Sora in fata lui Vondracek, in cel mai asteptat meci al galei Local Kombat organizate la Iasi

2 martie 2007, Sibiu. Ciprian Sora lupta pentru prima data cu Petr Vondracek. Doar 128 de secunde i-au trebuit cehului pentru a-l pune la podea pe roman. Dupa doua lovituri de stinga, un croseu scurt si un upercut devastator, Sora e facut KO.

Vineri seara, la Iasi, Sora isi dorea foarte mult o revansa, dar nu a fost sa fie! Pentru ca Vondracek este unul dintre cei mai puternici luptatori din circuit. Dupa doua saptamini de pregatire in Olanda, Sora nu a reusit sa termine nici macar prima repriza si a fost pus la podea instantaneu.

Trei lovituri de pumn si o lovitura inalta devastatoare de picior care si-a atins tinta au fost suficiente pentru ceh, care a cistigat din nou prin KO, dupa numai 12 secunde de lupta! Ciprian a vrut sa atace dupa ce primise trei lovituri de pumn de la Petr, si-a deplasat pumnul sting pentru a expedia o lovitura, a ramas descoperit, adversarul nu a ezitat si a replicat cu lovitura puternica de picior care l-a trimis pe Sora in lumea viselor. Romanul a avut nevoie imediata de interventia echipei de medici ce i-au aplicat o masca de oxigen.

S-a batut si cu Iftimoaie!
La finalul partidei dintre Sora si Vondracek, Ionut Iftimoaie nu a mai rezistat, a intrat in ring si l-a provocat pe ceh la lupta. Acesta nu a gustat gestul facut de roman pentru ca Petr ii ceruse sa se lupte impreuna inca de la conferinta de presa. Iftimoaie a continuat sa il enerveze pe ceh si a reusit! Ionut i-a furat sapca de pe cap lui Vondracek, moment in care acesta s-a dus la Iftimoaie, l-a luat pe sus si l-a aruncat in afara ringului! Acolo s-a pornit o lupta de strada, cei doi fiind despartiti cu greu de fortele de ordine, dar si de spectatori (foto).





Eduard Irimia, promotor gale K1
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.