Liga 1

Dayro Moreno, un şut, un gol

Articol de Dan Udrea, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Deşi columbianul Dayro Moreno a deschis scorul, cifrele arată că el nu a strălucit în meciul de ieri


Cel mai important om de atac al Stelei a avut nevoie de o oră ca să şuteze prima oară la poartă! Dayro Moreno e omul în care îşi pun speranţele patronul, suporterii şi la care Marius Lăcătuş strigă cel mai des în timpul jocurilor. "Hai, Dayro, haide!", "Cere cînd eşti liber!", "Hai, Dayro, hai!" au fost indicaţiile cel mai des strigate de antrenor, care a alternat limba română cu spaniola.

Columbianul a jucat mijlocaş central, în linie cu portughezul Tiago Gomes, deci mai departe de poartă decît era folosit în turul campionatului şi de aceea Lăcătuş i-a repetat aproape obsesiv: "Dayro, ne repliem mai repede, da? Te întorci după ce pierzi mingea!". Moreno a contribuit însă rar la faza de apărare şi nu a reuşit nici o recuperare!

Cifre sînt slabe şi în atac. Cu doar două driblinguri reuşite, sud-americanul Stelei a şutat o singură dată la poartă, după o oră, "interior" la coţul lung dintr-o lovitură liberă care a produs şi primul gol al meciului. A şi pierdut aproape o treime din mingile pe care le-a jucat în cele 80 de minute în care s-a aflat pe teren, adică 7 din 25.


CIFRELE LUI DAYRO

25 de baloane jucate
7 mingi pierdute
1 şut pe poartă
15 pase utile
5 pase greşite
2 driblinguri reuşite

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.