Liga 2

Azi a avut loc o nouă rundă de discuţii Bercea- Volosevici

Articol de Ionel Luţan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În cursul zilei de astăzi, Florin Bercea, preşedintele CA al Petrolului, s-a întâlnit, pentru a treia oară în ultimul timp, cu primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, în problema predării gratuite către edilii locali a divizionarei B.

"A fost o discuţie mai concretă faţă de precedentele întâlniri. Cred că putem ajunge la un consens. Am spus, astăzi, că putem ceda echipa acum Primăriei dar să o susţinem tot noi, financiar, până la vară. Ar rămâne în discuţie problemele legate de eventuala vânzare a jucătorilor din lot, pentru că noi dorim, la acel moment, o compensaţie financiară. Dacă nu ajungem la o înţelegere cu Primăria nu e nici o problemă pentru că avem cu ce susţine echipa în continuare”, a spus Florin Bercea.

La rândul său, Andrei Volosevici a declarat: "Am solicitat, cu acest prilej, amănunte suplimentare pe care le-am primit. Eu salut lucrurile bune dar trebuie să supun totul atenţiei Consiliului Local. Oricum, până la finalul săptămânii viitoare vreau să clarific această problemă a fotbalului ploieştean. Putem sau vrem să avem o echipă a municipalităţii? aceasta-i întrebarea la care trebuie să răspundem", a spus Volosevici.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.