Liga 1

Gigi Becali: "Mulţi au vîndut meciuri în Liga I, dar nu putem să-i băgăm pe toţi la puşcărie"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gigi Becali a susţinut declaraţia acordată ieri GSPTV, precizînd că dovezile în sensul că Iuliu Mureşan ar fi vîndut meciuri ar putea avea consecinţe grave pentru oficialul clujean. Finanţatorul stelist a declarat că refuză totuşi ca eventualele dovezi de corupţie din fotbal să se transforme în sancţiuni penale:

"Pe mine nu mă interesează să văd ce spune Mureşan, ci spun în continuare că aceşti oameni trebuie să-mi recunoască meritul că au ajuns să joace în Ligă datorită mie. Acea zdreanţă de om, Mureşan, a luat frîiele din mîinile lui Paszkany şi vindea meciuri. El vorbeşte bine, e ca un măr frumos, dar stricat pe dinăuntru. Mureşan poate face puşcărie cu dezvăluirile mele. În 2005 el a vîndut meciul Stelei.

Nu aş fi avut nimic cu Mureşan dacă nu ar fi spus că premierea e mită. Şi Marian Iancu, cu care am fost în conflict, a avut probleme cu justiţia şi nu am m-am legat deloc de asta.

Federaţia se poate sesiza doar dacă Mureşan face plîngere. Dacă se va ajunge aici, voi spune tot ce ştiu. Dar cu o singură condiţie: să se judece doar din punct de vedere sportiv, pentru că nu e normal ca şefii din fotbal să facă puşcărie pentru ce se întîmplă în domeniul sportiv. Mulţi au vîndut meciuri, dar nu putem să-i băgăm pe toţi la puşcărie", a declarat Gigi Becali la GSPTV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.