Liga 1

Altă mitocănie

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Invitat la sport.ro, Ioan Becali s-a enervat pe moderatorul Emanuel Terzian, l-a jignit, a vrut să-l lovească cu lavaliera şi cu o sticlă de apă şi a părăsit intempestiv emisiunea

Prezent în studioul emisiunii Informaţia, de la sport.ro, impresarul Ioan Becali a avut aseară o reacţie violentă la adresa moderatorului Emanuel Terzian! Acesta discuta cu Cristian Borcea, care intervenise telefonic, despre transferuruile dubioase de la Dinamo din anii 1999-2005. Dosarul, întocmit de DNA, se află în Istanţă. Printre inculpaţi se află şi cei doi, Cristian Borcea şi Ioan Becali. "Găsiţi-mi voi, Manolo, doi juniori pe care să-i dau acum cu 70.000 de dolari, cum am făcut cu Codrea!", a spus Borcea. "Da, dar să ne prezinte şi nouă domnul Ioan Becali două firme olandeze, d-alea, off-shore!", a venit răspunsul.

Ieşire grotescă
A fost momentul cînd Ioan Becali a reacţionat violent, vulgar, golăneşte: "Eşti tu mai deştept decît procurorii. Nu te mai da aşa deştept că mănînci c...t aici! Te c...i pe tine că eşti un prost! Du-te dracu că-ţi dau şi cu asta în cap". Şi-a scos lavaliera, în timp ce continua să-l jignească. Apoi a încercat să-l lovească. Prima dată cu lavaliera, apoi cu o sticlă de apă, :O după care a părăsit studioul înjurînd.

A mai ameninţat şi jignit ziarişti
Nu este primul "derapaj" de acest gen al lui Ioan Becali. În '98, supărat că unii ziarişti au scris despre episodul în care Victor Piţurcă a fost arestat pentru barbut, Becali i-a ameninţat pe jurnalişti: "O să vă fac de la brîu în jos!". :X

În urmă cu 5 ani, fiind invitat la emisiunea "Naşul", la B1TV, alături de ziaristul Grigore Cartianu, l-a jignit şi pe acesta în repetate rînduri, făcîndu-l "nespălat".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.