Liga 1

Piţurcă: "E puţin probabil ca Tamaş să mai prindă naţionala de la Dinamo II"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Selecţionerul României, Victor Piţurcă, s-a declarat afectat de incidentul în care a fost implicat noaptea trecută Gabi Tamaş, jucător considerat esenţial pentru lotul "tricolorilor".

"E un lucru destul de serios. În astfel de situaţii clubul este cel care decide, are un ROI şi ceea ce scrie în el trebuie să fie respectat.
Mie îmi pare rău de acest incident pentru că ţin foarte mult la Gabi Tamaş, este un titular incontestabil la naţională şi nu am avut incidente cu el.

Comportamentul lui a fost unul foarte bun, atît la antrenamente, cît şi în timpul orelor de odihnă. La club este altceva, se pot întîmpla şi lucruri de genul acesta. Eu sper să fie doar o scăpare din partea lui Gabi Tamaş şi ca el şi clubul să aibă o discuţie lămuritoare. Sunt convins că interesul este comun şi aş vrea să mă pot baza pe el în continuare", a spus Piţurcă la GSP TV, după care a conchis:

"E puţin probabil ca Tamaş să mai prindă naţionala de la echipa a doua, dar eu sunt convins că el va reveni la prima formaţie".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.