Liga 1

Copos: "Pungile cu bani ale lui Becali au ajutat Steaua sa iasa din liga sateasca"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Patronul Rapidului, George Copos, l-a atacat dur pe Gigi Becali, declarand, vineri, agentiei NewsIn, ca accederea Stelei in grupele Ligii Campionilor s-a datorat "pungilor cu bani" cu care finantatorul din Ghencea a umblat dupa echipele din Liga I.

"Pungile cu bani ale lui Gigi Becali au ajutat Steaua sa iasa din liga satesca sau din campionatul satesc, din aceasta liga a lui Mitica (n.r. Dumitru Dragomir). Reafirm ca ratarea calificarii in grupele Cupei UEFA mi-a produs o supararea foarte mare. Daca vom continua sa ramanem in acest campionat satesc, daca nu mergem in Europa, e normal sa fiu suparat. Nu suntem fericiti in liga lui Mitica", a declarat George Copos.

Finantatorul giulestean a adaugat ca Steaua a ajuns la un buget de 12 milioane de euro datorita participarii in Liga Campionilor: "Faptul ca Becali a umblat cu acele pungi de bani prin oras a ajutat enorm Steaua. Participarea in grupele Ligii Campionilor a adus echipei un buget de 12 milioane de euro. In rest, in acest campionat satesc, in aceasta liga a lui Mitica, infrastructura este la pamant. Suntem cu 50 de ani in urma altor tari, iar daca ne raportam la Germania sau Anglia suntem cu 100 de ani".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.