Stranieri

VIDEO » Hattrick Mutu în Genoa - Fiorentina! Oaspeţii au egalat în ultimul minut!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul român Adrian Mutu a fost pe teren încă din primul minut în jocul pe care Fiorentina l-a terminat la egalitate pe Luigi Ferraris, 3-3 în faţa lui Genoa.

Chiar dacă a avut unele probleme medicale în ultima săptămînă şi nu a evoluat în amicalul disputat de naţionala României împotriva Croaţiei, Mutu a fost recuperat şi a făcut pereche în atacul echipei pregătite de Cesare Prandelli cu Alberto Gilardino.

În minutul 60, la scorul de 3-0 pentru gazde, Adrian Mutu a reuşit să reducă din handicap transformînd un penalty acordat pentru un fault asupra lui Gilardino.

Douăzeci de minute mai tîrziu, Adrian a executat perfect o lovitură liberă de la 25 de metri de poarta lui Rubinho, acesta a respins în transversală, dar balonul a ricoşat în poartă pentru 3-2.

La ultima fază a meciului, Mutu a reuşit să restabilească egalitatea printr-o execuţie cu latul piciorului drept, la colţul lung, de la 15 metri, fără şanse pentru Rubinho! Genoa - Mutu 3-3!

Vezi primul gol reuşit de Mutu!

Vezi al doilea gol reuşit de Mutu!

Vezi al treilea gol reuşit de Mutu!


Şi Paul Codrea a fost titular la Siena în partida pe care toscanii au terminat-o la egalitate, scor 1-1, în faţa lui Udinese.
Internaţionalul român a rămas în teren doar pînă la pauză, cînd i-a lăsat locul în teren lui Coppola.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.