Liga 1

Lăcătuş despre transferuri: "Să dea Dumnezeu să avem parte de surprize!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Lăcătuş a precizat că încă nu a stabilit formula primului "11" cu care va începe partida cu Vaslui.

"Nu am creionat încă primul 11, nu am stabilit absolut nimic, sunt probleme pe care le discut cu echipa şi staff-ul tehnic".

Referitor la posibilitatea realizării unui transfer de ultim moment în echipa Stelei, Marius Lăcătuş a afirmat: "Acum să fim serioşi, nu ştiu de ce mă mai întrebaţi cînd vedeţi foarte bine declaraţiile patronului. Să dea Dumnezeu să avem parte de surprize! Nu cred că sunt normale aceste discuţii despre transferul unui atacant la Steaua. Ăsta este lotul cu care ne-am pregătit în cele două cantonamente, şi dacă vor apărea noutăţi veţi vedea".

Tehnicianul a comentat şi afirmaţia lui Gigi Becali, care spusese că Steaua II are nişte jucători care se pot bate de la egal la egal cu marile echipe ale Europei: "Nu am de unde să ştiu dacă în 2-3 ani, Onicaş, Abuzăţoaie, Străţilă, Lazăr şi Filip vor ajunge atît de puternici. Sunt tineri, de perspectivă, noi încercăm să dăm posibilitatea fiecăruia să stea în preajma primei echipe. În vara trecută au fost la prima echipă Rusu, Mustaţă, Iacob. Încercăm să-i aducem prin rotaţie în acest circuit".

Lăcătuş a opinat că în eventualitatea în care anumiţi jucători de la echipa a doua a Stelei vor face pasul către marea performanţă nu-şi va însuşi niciun merit: "Acum depinde numai de ei, nu numai de antrenor, eu sunt sătul de declaraţii din astea, gen eu l-am făcut jucător pe x, eu l-am descoperit pe y. Totul depinde de cum înţeleg ei să fie profesionişti", a mai spus Lăcătuş.

Sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.