Fotbal cu capul

Mare om, mare caracter, mica strada

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Nicolae Dobrin, numarul 2! Cum va suna? Dar Nicolae Dobrin, numarul cinci? Sau, de ce nu, Nicolae Dobrin numarul cinci bis? Stim. Gicu Dobrin nu a purtat numerele astea niciodata. Abia acum, cand omul a devenit strada. Si nu oriunde, ci in Bucuresti. Da fratilor, in Bucuresti exista strada Nicolae Dobrin! E undeva pe la Razoare, deci aproape de cartierul stelist Drumul Taberei.
Regia, caseta va rog! http://www.bucuresti.com.ro/index.html/search?ShowOnMap=1&xMap=700&yMap=-95&streetID=1398

Deci, asa cum se vede si pe aceasta reluare, imediat dupa sensul giratoriu din Razoare, undeva pe banda stanga, Dobrin o zbugheste brusc de langa omul sau de marcaj. Strada Dobrin sprinteaza pe o distanta scurta, pentru ca apoi sa dribleze brusc spre stanga atunci cand nimeni nu se astepta.

Ca si Gicu Dobrin, strada se termina destul de repede. Nu stim daca din cauza bauturii si a tigarilor. Dupa cum vedeti pe figura, zona este plina de soldati, sergenti, caporali, capitani sau generali.

Poate ca daca ar fi ajuns sa joace in Ghencea am fi avut bulevardul Dobrin. Pe care probabil dinamovistii de la politie ar fi organizat cele mai multe filtre.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.