Liga 1

Mitea, printre cei mai buni în stagiul de pregătire. Crezi că va intra în primul «11»?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

 

Revenirea lui Nicolae  Mitea în Liga 1 a fost privită la început cu neîncredere de cei mai mulţi fani. După ce nu a reuşit să se impună la Ajax Amsterdam, tînărul jucător a ajuns la Dinamo, echipă specializată în repatrierea celor refuzaţi de echipele din vest.

În cazul lui Mitea, decizia oficialilor din "Gropă" pare inspirată, acesta marcînd cinci goluri în ultimul stagiu de pregătire din Antalya şi fiind unul din cei mai buni jucători ai "cîinilor". Odată cu revenirea în campionatul intern, dinamovistul speră să intre în vederile selecţionerului Victor Piţurcă pentru meciurile din campania de calificare la Mondialul din Africa de Sud.

În vîrstă de 23 de ani, jucătorul vrea să reuşească cu Dinamo ce nu a reuşit la Amsterdam, să evolueze în grupele Ligii Campionilor. "Pot spune că sînt într-o formă bună. Am o condiţie fizică clar superioară celei din vară. Mă bucur că sînt aşa, sper să arăt în primăvară ce pot cu adevărat. În Champions League e un fotbal fantastic, ar fi incredibil de frumos să ajungem să evoluăm cu cele mai mari echipe ale Europei".

GSP.RO te invită să iţi spui părerea. Crezi că Mitea va continua forma bună şi se va impune ca titular la Dinamo? Crezi că va reveni acesta în vederile lui Victor Piţurcă pentru preliminariile CM2010?

Gol cu MK Zeta



Două goluri în meciul cu Sturm Graz

Gol cu Amkar Perm



Gol cu NK Osijek

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.