Liga 1

Simao acum, Sepsi la vară

Bruno Simao

Articol de Eduard Apostol, Ioana Mihalcea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dinamo l-a legitimat ieri pe portughezul aflat în proces cu UTA. Pe listă a fost şi fundaşul de la Benfica, dar transferul s-a amînat pentru luna iunie

Cum Cristi Pulhac va fi apt de joc abia în mai, roş-albii au adus ieri un jucător de bandă stînga, portughezul Bruno Simao, ultima oară la UTA. Contract pe 4 luni, 1.000 de euro pe meci. Dacă va da randament, el va semna în iunie un alt acord, pe 3 sezoane.

Fundaşul de 23 de ani se află deja de cîteva zile în Capitală, însă tranzacţia a întîrziat să se oficializeze întrucît lusitanul este în litigiu cu Aradul, cazul ajungînd deja la FIFA. Bucureştenii n-au vrut să rişte, de-abia ieri primind asigurări că fotbalistul e liber de contract.

Iniţial, dinamoviştii l-au vrut pe Laszlo Sepsi (Racing Santander). S-a discutat cu Benfica pentru el, gruparea din Lisabona care l-a împrumutat în Spania. Portughezii erau de acord cu mutarea, însă fotbalistul de 22 de ani a declinat oferta. La Dinamo ar fi încasat 10.000 de euro pe lună, în vreme ce la Santander cîştigă de două ori mai mult. "Cîinii" au transmis că la vară vor lua în considerare transferul definitiv al lui Sepsi, contra sumei de un milion de euro. În acest moment, variantele pentru banda stîngă sînt Diabate, Izvoranu şi Muşat.

Lobonţ inclus în afacere?
Benfica este de acord cu plecarea lui Sepsi la Dinamo pentru că ar vrea la vară să forţeze din nou transferul lui Bogdan Lobonţ la Lisabona. Lobby este în atenţia "vulturilor" de doi ani, însă afacerea a căzut în două situaţii din motive financiare. Totul va depinde de dorinţa internaţionalului de 31 de ani. Apropiaţi ai portarului susţin că Lobonţ va continua şi din vară la Dinamo dacă echipa va lua titlul şi va ajunge în grupele Ligii.


"FIFA m-a declarat jucător liber, dar procesul cu UTA ca să-mi recuperez banii poate dura şi doi ani. Dinamo m-a dorit mult, de aceea am ales acest prestigios club"

"Sînt fericit că am semnat, era bine dacă o făceam din vară. Poate unii vor spune că nu am calităţi de Dinamo, dar voi demonstra contrariul"

"M-am antrenat acasă, în Portugalia, singur, apoi cu o echipă de acolo. Singura problemă e că n-am meciuri în picioare. Compensez prin dăruire"

BRUNO SIMAO fundaş stînga Dinamo

1 gol în 35 de meciuri are Simao în Liga I

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.