Campionate

Kaka: "Sper ca Beckham să rămînă la Milan. L-au adus pentru marketing, dar e un mare jucător!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Jucătorul lui AC Milan, Kaka, a afirmat într-un interviu pentru o televiziune braziliană că îşi doreşte ca LA Galaxy să accepte oferta de transfer pentru David Beckham, iar acesta să rămână la formaţia din Serie A, informează ediţia online a BBC.

Beckham, în vârstă de 33 de ani, trebuie să se întoarcă la LA Galaxy după 9 martie, dar cele două cluburi poartă negocieri, iar AC Milan speră să ajungă la o înţelegere cu formaţia americană până vineri, potrivit vicepreşedintelui Adriano Galliani.

"Poate că la început a fost o mişcare de marketing, dar s-a văzut că Beckham poate să fie un fotbalist decisiv la AC Milan. Sper ca echipa să ajungă la o înţelegere şi să-l transfere definitiv pentru că ne poate ajuta foarte mult în sezoanele care vor urma. În ultimele jocuri şi-a demonstrat valoarea prin pasele şi golurile reuşite", a afirmat Kaka.

Tehnicianul lui LA Galaxy, Bruce Arena, a confirmat că cele două părţi vor avea mai multe runde de discuţii, dar el îşi doreşte ca mijlocaşul englez să revină în Statele Unite.

LA Galaxy a respins o primă ofertă de la AC Milan şi cere mai mult de 10 milioane de euro pentru transfer. Beckham a marcat două goluri în cele câteva meciuri jucate la formaţia italiană şi a fost în lotul Angliei pentru partida amicală cu Spania.

NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.