Campionate

Eto'o negociază cu AC Milan! Pleacă de la Barcelona?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul camerunez intenţionează să o părăsească pe Barcelona în vară pentru a da curs propunerii pe care o are din partea lui AC Milan. Reprezentantul jucătorului au purtat deja o rundă priliminară de negocieri cu oficialii de pe San Siro, iar primele semnale dinspre Milano sînt pozitive.

Eto'o a respins deja o ofertă de prelungire a contractului scandet în 2010, iar Gazzetta dello Sport dă  ca certă separarea dintre atacant şi FC Barcelona. Jurnaliştii italieni se bazează inclusiv pe o declaraţie a golgeterului african, care a lăsat să se înţeleagă că nu vrea să mai rămînă pe Camp Nou.

"Dacă rămîn sau nu la Barcelona? Am luat deja o decizie în ceea ce priveşte viitorul meu, dar acum nu pot să spun nimic. Nu îmi plac jucătorii care jură credinţă veşnică unei echipe, dar pleaca la prima ofertă mai bună pe care o primesc. Echipa mea de suflet e Mallorca, Barcelona este clubul pentru care muncesc în acest moment" a spus Eto'o într-un interviu acordat publicaţiei franceze Sportweek.

Eto'o, care a marcat 23 de goluri în acest sezon pentru Barcelona doar în Primera Division, a fost deranjat de afirmaţiile făcute de Guardiola la începutul sezonului. Tehnicianul catalan declarase atunci că nu se bazează pe serviciile camerunezului, dar a fost convins de prestaţiile acestuia din perioada de pregătire să îl păstreze în lot.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.