Europa League

Mircea Lucescu: "Va fi dificil cu Tottenham, dar toată lumea se gîndeşte la calificare"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul formaţiei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a afirmat miercuri că vrea ca echipa sa să fie foarte determinată în partida cu Tottenham, deoarece englezii doresc să ajungă cât mai departe în competiţie.

"Ne-am pregătit bine, dar rezultatele din amicale nu-ţi dau o imagine completă a capacităţilor jucătorilor. Nimic nu se compară cu jocurile oficiale. În pregătiri lipseşte motivaţia", a afirmat Lucescu despre stagiile de pregătire pe care le-a avut echipa.

"Meciul oficial de mâine ne va arăta exact unde suntem. Tottenham este o echipă cu jucători de înalt nivel valoric, având în vedere că peste 60% dintre ei sunt membri ai echipelor naţionale. Eu mă refer la acel Tottenham care a obţinut calificarea. Cei care au pierdut locul în faţa noilor achiziţii vor face tot posibilul să-şi arate valoare", a mai spus antrenorul lui Şahtior.

"Toţi jucătorii lor vor fi foarte ambiţioşi şi motivaţi, vor să-şi câştige locul de titular. Toate echipele vor să ajungă mai departe şi niciun antrenor nu-şi face calcule diferite faţă de cele ale calificării", a adăugat tehnicianul.

Meciul dintre Şahtior şi Tottenham va avea loc joi, în prima manşă a 16-imilor Cupei UEFA. Partida va fi live pe GSPTV.

sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.