Liga 1

Marian Iancu: "Daca legalizăm premierile, deschidem cutia Pandorei"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Patronul echipei Poli Timişoara, Marian Iancu, nu vrea să mai audă de "valize" şi se declară împotriva legalizării premierilor în Liga 1. Oficialul bănăţean este printre puţinii preşedinţi din Liga 1 care nu sunt de acord cu astfel de practici şi trage un semnal de alarmă în ceea ce priveşte legalizarea premierilor.

"Sînt de acord cu ce spune Adrian Porumboiu, cum că, dacă s-ar legaliza premierile, campionatul românesc ar deveni Liga I - Crucea de piatră. Ar trebui să deschidem cutia Pandorei, să înceapă licitaţiile prin presă, ar fi multe neajunsuri. Eu nu accept acest lucru", a declarat Marian Iancu la Sport Total FM.

Preşedintele echipei de pe Bega şi-a continuat războiul cu Federaţia Română de Fotbal, respectiv cu Mircea Sandu: "Noi nu avem stadioane, nu avem logistică, totul e un bîlci. Şi preşedintele Statelor Unite ale Americii venea în România, pe vremea regimului totalitar şi ne făcea cu mîna în semn de la revedere. Cam asta e distanţa. Este un circ. Ei  nici nu ştiu unde vin, în ce fotbal corupt vin, patronat de o Federaţie care e aşa cum e".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.