Europa League

Thomas Giordano: "Riscă excluderea"

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

UEFA spune că, olandezii fiind recidivişti, s-ar putea merge pînă la eliminarea lor din competiţie după ce miercuri au aruncat în arbitru cu monede

Suporterii lui Nijmegen nu s-au învăţat minte. De la startul ediţiei în curs a Cupei UEFA, ei au fost în două rînduri protagoniştii unor incidente grave.

1. În toamnă, cu Dinamo, suporterii olandezi s-au inflamat după ce galeria "cîinilor" i-a ţintit cu torţe. UEFA a amendat-o pe Dinamo cu 20.000 de euro, iar pe Nijmegen cu 10.000 de euro.

2.
Miercuri seară, la 0-3 cu Hamburger SV, aceiaşi fani i-au luat la ţintă pe oaspeţi şi pe arbitrul Ceferin cu brichete :X şi cu monede, doar pentru că slovenul l-a "îngălbenit" pe Koenders (64). Lovit în tîmplă, "centralul" a şi întrerupt meciul pentru ca medicii să-i poată opri sîngerarea.

Consecinţe. "Sînt sigur că UEFA va lua atitudine. Sper doar să scăpăm uşor", a spus antrenorul lui Nijmegen, Mario Been. Ce zice forul continental? "Aşteptăm raportul arbitrului pentru a începe investigaţia. Dar cum sînt recidivişti, olandezii riscă mai mult decît o amendă. S-ar putea merge de la suspendarea stadionului şi pînă la excluderea din competiţie", a comentat ieri ofiţerul de presă al UEFA, Thomas Giordano.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.