Liga 1

Alberto Thiago se lasă!

Alberto Thiago

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 20 februarie 2009

Alberto Thiago a transmis că mai degrabă renunţă la fotbal decît să se întoarcă în Ştefan cel Mare. Cazul său a ajuns la FIFA

Cel mai scump transfer al "cîinilor" vara trecută, Alberto Thiago, care a costat 550.000 de euro, a ameninţat că se lasă de fotbal şi nu mai revine niciodată în România! Clubul din Ştefan cel Mare este în prezent într-un schimb de documente cu FIFA, după ce a solicitat suspendarea pe termen nelimitat a mijlocaşului stînga. În schimb, primul jucător brazilian din istoria grupării dinamoviste a solicitat forului internaţional să devină liber de contract şi încheierea înţelegerii valabile pînă în iunie 2011.

AMENDĂ DE 70.000 €
"N-a fost corect şi a minţit, întrucît Dinamo i-a achitat salariul pînă pe 31 decembrie 2009. Deşi a fost trimis şi luna trecută la un tratament în Belgia, Thiago s-a plîns că nu i s-au asigurat condiţii medicale adecvate de refacere", au dezvăluit şefii "cîinilor". Sud-americanul s-a accidentat încă de la începutul toamnei, suferind o pubalgie, după care n-a mai jucat absolut deloc. Neprezentîndu-se la pregătiri, fotbalistul a contabilizat deja 70.000 de euro din amenzi, la care se adaugă o datorie de 1.000 de euro la cartela telefonică. :O Thiago a evitat să-şi spună punctul de vedere.

259 de minute a strîns Thiago în tricoul lui Dinamo, în 6 meciuri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.