Stranieri

Daminuţă a impresionat din nou Italia: "Ce picior frumos are acest fundaş central!"

Articol de Adrian Bucur  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul timişorean Cristian Daminuţă continuă seria meciurilor foarte bune în Italia. Astăzi, Inter (primavera) a învins cu 3-0 pe Maccabi Haifa şi s-a calificat în semifinalele turneului de la Viareggio, cea mai puternică întrecere dedicată tinerelor speranţe din lume, unde va întîlni Sampdoria. Românul a fost din nou foarte aproape de gol.

În minutul 83, Daminuţă a executat din nou magistral o lovitură liberă, dar mingea a lovit doar bara. Comentatorii italieni de la RaiSport au avut apoi doar cuvinte de laudă pentru Cristian: "Bară incredibilă a lui Daminuţă, care confirmă că este un specialist al loviturilor plasate! Ce picior frumos are acest fundaş central. Daminuţă a fost ghinionist, dar cu siguranţă merita acest gol. Daminuţă, care este născut la Timişoara pe data de 15 februarie, a început pe postul de mijlocaş central de unde şi-a atras şi numele de Vieira din Carpaţi.

Antrenorul său l-a repoziţionat însă pe postul de fundaş central",
au exclamat cei doi comentatori. De altfel, Daminuţă este un joker la echipa de tineret a Inter-ului, executînd toate loviturile libere şi toate cornerele.

Vezi mai jos bara lui Daminuţă! Imagini: Raisport Piu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.