Liga 1

Nicolae Mitea: "Mă mir de cît de bine jucăm"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 21 februarie 2009

Nicolae Mitea este surprins de evoluţia "cîinilor" din partidele amicale. "Eu nu şochez, joc fotbal", a spus ieri mijlocaşul


Mitea a fost considerat revelaţia iernii în Ştefan cel Mare şi se declarară mulţumit: "Dacă am fi pierdut în amicale, am fi fost înjuraţi de toată lumea. Aşa, am evoluat bine, curg laudele. Probabil dacă nu apărea oboseala pe finalul ultimului turneu, am fi terminat numai cu victorii, dar aşa am făcut şi două egaluri". Mijlocaşul de 24 de ani a recunoscut: "Şi noi, băieţii, am rămas surprinşi ;)de cît de bine jucăm, totul ne-a ieşit perfect. Important e să cîştigăm în continuare, nu neapărat să facem show. Nu ştiu dacă şochez prin evoluţiile mele, dar aveam nevoie de meciuri pentru a-mi intra în formă. După cum am jucat, sînt sigur că nea Mircea îmi va da în retur mai multe şanse".

Fotbalistul spune că programul competiţional trebuie să fie respectat: "De ce să se amîne startul returului? Toţi la Dinamo sîntem într-o formă de invidiat! :DNe-am pregătit cît se poate de serios. Vrem să jucăm cît mai repede, trebuie să cîştigăm campionatul şi să mergem în Liga Campionilor", a mai spus Mitea.


"Nu-mi pare rău că nu mai sînt la Ajax, la vară o să mă pregătesc să merg cu Dinamo în grupele Champions League"
NICOLAE MITEA, mijlocaş Dinamo

5 goluri a marcat Mitea în amicalele iernii, fiind golgeterul "cîinilor", alături de Claudiu Niculescu


FLASH


Pulhac: “Luni încep treaba”


Veşti bune pentru Mircea Rednic înainte de începutul campionatului. Recuperarea lui Pulhac decurge perfect: “M-am plictisit groaznic de sală, vreau să ies, să mă antrenez în aer liber, să mai simt şi eu mirosul gazonului. Luni cred că voi începe alergările uşoare alături de colegi, dar numai da că va fi vreme bună. Altfel, dacă e ud pe jos, risc:S să-mi alunece piciorul şi să fac altă belea! Genunchiul nu mă mai doare, mai am doar o uşoară jenă şi, din ce simt eu, cred că pe la finalul lunii martie, începutul lunii aprilie, aş putea intra la joc”, spune fundaşul de 24 de ani.

Malick îşi ia viză
Senegalezul Papa Malick nu a fost prezent la antrenamentul de ieri dimineaţă întrucît a plecat din cantonamentul din Antalya direct în Franţa, la Paris, pentru a-şi procura viza necesară intrării în România. Mijlocaşul de 28 de ani este aşteptat la Bucureşti duminică, urmînd ca de luni să intre în program normal de pregătire. Malick se află în urmă:( cu pregătirea fizică şi ar putea rata primele două etape din retur.

Probleme cu Simao
Transferul lui Bruno Simao la Dinamo nu este încă perfectat, întrucît există unele probleme cu UTA, fostul său club. Fundaşul stînga de 24 de ani a fost suspendat de arădeni şi, chiar dacă FIFA l-a declarat liber de contract, portughezul se poate transfera oriunde, în afară de România. "Cîinii" încercau aseară să obţină o dezlegare din partea Aradului, care solicită însă o sumă de bani în schimb.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.