Liga 1

"FRF are obligaţii la Pandurii!"

Articol de Ioana Mihalcea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Conducătorii dinamovişti acuză Federaţia că îi favorizează pe gorjeni în schimbul voturilor obţinute de Mircea Sandu de la Marin Condescu la alegerile din 2005


Ilie Iordache e motiv de scandal între Pandurii şi Dinamo, cu 8 zile înainte de meciul direct din prima etapă a returului. După ce preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, a declarat că va plăti în această săptămînă datoria către Dinamo, 500.000 de euro, reprezentînd transferul definitiv al fotbalistului de 24 de ani, realizat în vara trecută, acum lucrurile s-au întors la 180 de grade.

"Ei au depus o contestaţie prin care susţin că Iordache nu e jucătorul lor şi că nu au de ce să plătească banii. Cu toate că exista deja o decizie prin care erau forţaţi să plătească, FRF a acceptat această contestaţie! Sîntem în <ţara lui Papură Vodă>! Eu înţeleg că Federaţia are obligaţii faţă de ei, dar chiar aşa? Dacă nu e jucătorul lor, înseamnă că a jucat ilegal în tur şi atunci să-i retrogradeze!", a tunat Vasile Turcu.

Nici Cristi Borcea nu s-a lăsat mai prejos. "Din 500.000 de euro, ne-au dat pînă acum doar 350 de milioane de lei vechi, anul trecut, adică vreo 10.000 de euro. Eu vreau toţi banii, acum! Condescu e un profitor, un impostor! Se dă mare că are sprijinul FRF, fiindcă a adus voturi pentru Sandu", a dezvăluit preşedintele executiv al liderului.

Marin Condescu a replicat: “Acordul de transfer al lui Iordache, înregistrat la LPF, nu e semnat de mine. Un club ca Dinamo nu ar trebui să se preteze la aşa ceva. Nici ei nu ne-au dat banii pe Vranjkovici, 70.000 de euro. De doi ani trebuie să ni-i dea!”.:X

14 meciuri din 17 posibile a jucat Ilie Iordache în tur pentru Pandurii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.