Campionate

Arsenal îi oferă 75.000 de euro săptămînal lui Van Persie. Olandezul ezită să semneze! :O

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Internaţionalul olandez Robin van Persie lasă să se înţeleagă că nu îşi va prelungi angajamentul cu Arsenal, chiar dacă oficialii londonezi i-au propus dublarea salariului, fiind nemulţumit că echipa sa nu este implicată, cu şanse reale, în lupta pentru titlul de campioană, informează The Guardian.

"Din punct de vedere financiar, ultima ofertă pe care am primit-o din partea clubului este mai mult decât mulţumitoare, însă acest aspect nu înseamnă totul pentru mine. Este vorba despre ambiţiile şi obiectivele mele, dar şi de modul în care acestea se pot realiza în anii următori. Conducerea mi-a promis că va face tot posibilul ca echipa să înceapă să câştige constant trofee. În ultimii patru ani, nu am cucerit decât o Cupă a Angliei, iar acest lucru este prea puţin pentru mine", a spus atacantul batav în vârstă de 25 de ani.

Oficialii lui Arsenal i-au propus lui Van Persie, al cărui vechi contract expiră în vara lui 2010, un salariu săptămânal de 75.000 de euro, dublu faţă de cât câştigă în prezent.

Sursa: Newsin

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.