Stiri

"Mai buni"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Victor Piturca a aparut la conferinta de presa ca un adevarat invingator. Fericit si stapin pe sine. "A fost o victorie muncita. Prima impotriva Olandei. Am avut probleme in prima repriza, dar e meritul baietilor ca au stiut sa treaca peste ele si in cele din urma sa marcam dintr-o faza fixa, prin specialistul Goian", a declarat selectionerul.

Piti nu se hazardeaza: "Nu sintem calificati. Mai avem nevoie de sase puncte. Speram insa ca dupa meciul din Luxemburg sa fim calificati si matematic, daca Bulgaria nu cistiga in Albania. Vrem sa nu pierdem si sa terminam pe locul 1 grupa, daca se poate. Am avut si sansa, dar sansa tine cu cei puternici si valorosi, iar de data asta noi am fost aceia. Probabil sint un antrenor norocos, dar daca aveam noroc si cu Bulgaria, acum eram deja calificati. Vintul ne-a fost aliat in repriza secunda". Selectionerul s-a referit si la golul marcat din ofsaid de Goian: "E problema arbitrului. In Olanda, la 0-2, Kuyt a faultat inainte sa marcheze. Pentru mine nu e important ca a fost ofsaid, ci ca am cistigat".

Victor Piturca

Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a remarcat jocul "nationalei" din partea secunda: "Dupa o prima repriza grea, ne-am mobilizat la pauza si am evoluat mult mai curajos. Am avut emotii la fiecare actiune a olandezilor. Este foarte greu sa stai in tribuna". Referitor la golul marcat de "tricolori", Lupescu a afirmat: "Nu am observat ca a fost ofsaid. Nu am urmarit nici o reluare. Oricum, important este ca am marcat si am invins Olanda". (George stucan)

“La pauza nici nu am avut timp sa ne gindim la ce simtim. Ne era doar frig si ne gindeam cum sa rezolvam meciul in repriza secunda “
ADRIAN MUTU

“Dumnezeu a fost cu noi, bara ne-a salvat in ultimul minut. Domnul Piturca m-a imbratisat la final, trecutul s-a uitat”
GEORGE OGaRARU

“Un joc de fotbal se cistiga si cu putin noroc. Astazi norocul a fost de partea noastra. Ne bucuram ca n-am primit gol in doua meciuri cu Olanda”
BOGDAN LOBONT

“Am avut meciul in mina, dar n-am reusit sa marcam. Trebuie sa ne concentram acum asupra partidei cu Slovenia”
VAN DER VAART

“Puteam obtine mai multe in seara asta la modul cum am jucat. Acum, meciul de miercuri cu Slovenia a devenit unul foarte important”

VAN BRONCKHORST

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.