Handbal

Radu Voina: "Cine nu şi-ar dori o jucătoare precum Cristina Neagu?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul echipei naţionale de handbal feminin a României, Radu Voina, a declarat, marţi, că orice club, chiar şi Oltchim, şi-ar dori jucătoare precum Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu, care au fost declarate libere de contract, pentru că nu au fost plătite de Rulmentul Braşov.

"Îmi pare rău pentru Cristina Neagu, care cred că este perturbată psihiologic. Este o jucătoare foarte bună, care acum nu are liniştea necesară, dar cred că poate să o ajute faptul că se pregăteşte cu echipa naţionala, departe de clubul Rulmentul. Din punctul de vedere al echipei naţionale, îmi doresc să-şi găsească un nou club cât mai repede", a spus Voina.

Radu Voina, care este şi antrenorul formaţiei Oltchim Râmnicu Vâlcea, a făcut referiri şi la viitoarea destinaţie a handbalistei Cristina Neagu: "Cine nu şi-ar dori asemenea jucătoare? Şi Oltchim, şi orice club puternic ar dori să o aibă în lot, dar asta nu pot decide eu. Nu ştiu dacă a se transfera în străinătate ar fi cea mai bună soluţie, având în vedere că este puţin cam tânără. Nu pot să mă pronunţ, dar cert este că trebuie să se liniştească pentru a avea capacitate sută la sută la echipa naţională".

Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu se află în pregătiri cu echipa naţională, de luni, la Sighişoara. Cele două handbaliste au devenit libere de contract, după ce luni a expirat termenul impus pentru ca Rulmentul Braşov să le achite salariile restante din luna mai 2008.

Sursa: Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.