Handbal

Ioan Gavrilescu: "Le vom oferta pe Neagu şi Vizitiu"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele clubului Oltchim Râmnicu Vâlcea, Ioan Gavrilescu, a declarat, marţi,că în cursul zilei le va contacta pe handbalistele Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu şi le va face oferte, având în vedere că ambele au devenit libere de contract.

"Acum că sunt libere de contract le vom contacta pe amândouă şi le vom face oferte. Vor avea loc discuţii pentru că suntem interesaţi de ambele jucătoare. Cred că mai au şi alte oferte, să vedem pretenţii au şi ce îşi doresc şi ele", a afirmat Ioan Gavrilescu.

Handbalistele Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu sunt libere de contract după ce Rulmentul Urban Braşov nu le-a plătit restanţele salariale până pe 23 februarie, dată limită fixată de Comisia de soluţionare a memoriilor.

Cele două jucătoare pot fi transferate imediat de cluburile din Liga Naţională pentru că data care se va lua în considerarea este cea la care ele au depus memoriile la FRH, la sfârşitul lunii ianuarie, când încă se mai puteau face transferuri.

În cazul în care cele două handbaliste ajung la o echipă care joacă în cupele europene, ele pot evolua doar dacă în acest an nu au bifat niciun minut pentru fosta echipă în alte competiţii europene.

Surse apropiate clubului braşovean susţin că, în urmă cu două săptămâni, formaţia Viborg a trimis o ofertă pentru centrul Cristina Neagu.

Sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.