Liga 1

Constantin Dănilescu: "Nu noi ne-am dus la Condescu să discutăm, el a venit la noi"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Directorul sportiv al lui Dinamo, Constantin Dănilescu spune că actul de transfer al lui Ilie Iordache de la Dinamo la Pandurii a primit numere de înregistrare din partea ambelor cluburi. Oficialul formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare a mărturisit că Marin Condescu, preşedintele grupării gorjene, trebuie să plătească două tranşe de bani, a cîte 250.000 de euro, conform actelor încheiate între cele două părţi.

"Nu noi ne-am dus să discutăm cu domnul Condescu, ci el a venit la Bucureşti să discute cu acţionarii noştri. Ce poate să facă dacă scrie în acte că el trebuie să plătească banii pe Ilie Iordache în două tranşe, a cîte 250.000 de euro? Cele două piese de la vîrful cluburilor au negociat acest contract. Documentul a fost înregistrat, are numere de înregistrare şi de la Dinamo şi de la Pandurii. Nu puteam să modificăm ceva, pentru că intram în belea dacă făceam asta într-un act oficial", a declarat Constantin Dănilescu la Sport Total FM.

"Plata pe Vranjkovic e făcută integral, avem dovada plăţii. Chiar dacă nu ar fi aşa, nu ar avea cum să îl ceară înapoi acum, după doi ani", a mai spus directorul sportiv al grupării din Şoseaua Stefan cel Mare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.