Liga Campionilor

Ion Crăciunescu: "Fotbalul englezesc e mult înaintea celui italian, Manchester e favorită"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ion Crăciunescu a oferit pentru gsp.ro pronosticuri pentru meciurile din prima zi a optimilor Ligii Campionilor, precizînd că multe dintre opţiunile sale sînt determinate de anumite simpatii.

Inter Milano - Manchester United: "Manchester United e echipa mea de suflet, însă nu aş putea să ţin cu ei avînd în vedere că la Inter sînt prietenii mei Cristi Chivu şi Jose Mourinho. Voi ţine cu Inter, însă, realist vorbind, fotbalul englez e mult înaintea celui italian... "

Lyon - Barcelona: "Lyon pare în pierdere faţă de anii trecuţi, cel puţin în Liga Campionilor. În schimb, FC Barcelona are un parcurs aproape impecabil în campionat şi cred că se vor impune"

Arsenal - AS Roma: "Rămîne valabil ce am zis şi în cazul lui Manchester. Chiar dacă nu traversează o perioadă prea grozavă în campionat, Arsenal face partea din categoria echipelor englezeşti greu de învins, alături de United, Chelsea şi Liverpool"

Atletico Madrid - FC Porto: "Ţin cu Atletico, deşi la Porto evoluaeză românul Săpunaru. Am auzit însă că Săpunaru mai mult nu e, pentru că portughezii vor să îl vîndă. Oricum, eu simpatizez cu spaniolii de multă vreme. De ce? Pentru că de fiecare dată cînd echipa lor are o evoluţie mai puţin bună, suporterii  scandează numele lui Poli Timişoara, amintind de eliminarea suferită în urmă cu mai mulţi ani în cupele europene. În plus, am fost un admirator al rebelului preşedinte Jesus Gil y Gil. Cred însă că X este cel mai probabil rezultat la acest meci."

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.