Liga Campionilor

Vicente Boluda, preşedinte interimar Real Madrid: "Vom trece de Liverpool cu 5-1 la general" :O

Vicente Boluda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 24 februarie 2009

Preşedintele interimar al lui Real Madrid, Vicente Boluda, a declarat, marţi, că echipa pregătită de Juande Ramos va câştiga cu scorul de 5-1 "dubla" cu FC Liverpool din optimile Ligii Campionilor, şi afirmă că formaţia sa îşi va adjudeca în final trofeul, informează Daily Mail.

"Vom învinge 3-0 pe Bernabeu, într-un meci care va semăna cu un spectacol. Apoi vom merge în Anglia şi ne vom impune cu 2-1. Am convingerea că anul acesta vom aduce trofeul Champions League în Spania", a opinat conducătorul madrilenilor.

Real, care în meciul din weekend cu Betis Sevilla a obţinut al 9-lea succes consecutiv în campionat, va întâlni, miercuri, pe FC Liverpool în manşa tur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Vicente Boluda a mai spus că formaţia din capitala Spaniei va cuceri inclusiv titlul în Primera Division, deşi se află la 7 puncte distanţă de liderului FC Barcelona: "Sunt convins că tot noi vom lua şi campionatul. Am tot spus acest lucru în ultimele săptămâni şi o zic şi acum din nou".

Sursa: Newsin

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.