Liga 1

Vasile Şiman: "Poveşti!"

Articol de Adrian Bucur  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Vasile Şiman îl înţeapă pe Marian Iancu, spunînd că a primit oferta lui Poli Timişoara pentru Dacian Varga şi Tiberiu Bălan doar prin intermediul ziarelor


- Domnule Şiman v-aţi hotărît? Aţi discutat cu domnul Iancu astăzi?
- Am stat de vorbă trei ore şi nu am ajuns la nici un rezultat. S-a tot vorbit de oferte, dar văd că domnul Iancu face mai mult ofertele prin presă. Nu voi dezvălui suma care mi s-a propus pentru că a fost o discuţie privată, dar pot spune că şansele ca transferul să se realizeze sînt foarte mici.

- Nu credeţi că va scădea valoarea lui Varga dacă nu acceptaţi în cele din urmă un transfer?
- De ce să îi scadă valoarea? Cîţi jucători a avut Poli la naţională şi cîţi a avut Sportul? Eu nu pot să îi dau şi pe Bălan şi pe Varga la jumătate din preţul pe care Marian Iancu l-a dat pe Torje la Dinamo. Să fim totuşi rezonabili... Şi acuma ce fac? Mă apuc să fac pachete de jucători şi să îi dau? Nici chiar aşa. El nu a acceptat să îl transfere doar pe Tibi Bălan.

- Chiar nu aţi ajuns la nici un consens la acele discuţii?
- Au fost două oferte. Una pentru un împrumut, care nu a fost foarte agreată şi una pentru un transfer definitiv, pe care recunosc că am refuzat-o. Apoi am văzut îmi propune sume de transfer prin ziare, de care eu nu ştiu nimic. Cred că mîine o să îi fac şi eu o ofertă pentru un jucător de la Poli, dar doar prin presă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.