Liga Campionilor

Ca şi calificaţi

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cu un Ribery în mare formă, Bayern şi-a asigurat un retur liniştit peste două săptămîni


Jocul lui Bayern n-a fost cu mult mai bun la Lisabona decît în ultimele etape din Bundesliga, cînd a încasat trei înfrîngeri. Totuşi, i-a permis să se impună lejer aseară, în faţa lui Sporting (5-0) şi să ia astfel o opţiune serioasă pentru calificarea în "optimi".;)

Campioana Germaniei a deschis scorul la singura sa acţiune cu adevărat periculoasă în prima repriză (42). A fost momentul "Ribery". Francezul a luat o acţiune pe cont propriu, la 40 de metri de poartă, a trecut printre doi apărători adverşi şi a înscris printre picioarele portarului. :OGol picat din senin, pentru că gazdele fuseseră pînă atunci echipa mai bună.

Sporting a început mai bine şi repriza secundă. Dar de lovit, tot oaspeţii au lovit. Şi încă de patru ori. Mai întîi Klose, la o centrare a lui Oddo prelungită de Toni. Şi din nou Ribery, dintr-un penalty obţinut de Lahm. Scor la care portughezii au capitulat definitiv, ceea ce i-a permis lui Toni să iasă şi el la rampă, "dublă", servit de fiecare dată de omul serii, Ribery!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.