Liga 1

Ion Marin: "Farul este în reconstrucţie"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Ion Marin, a declarat, joi, că pe parcursul returului vrea să formeze o echipă competitivă, iar un prim pas în acest sens este realizarea obiectivului, clasarea în primele 10 formaţii ale Ligii I.

"La Farul are loc o reconstrucţie a echipei, din mers, dar obiectivul e acelaşi ca la începutul campionatului, locurile 1-10. La Farul joacă cei care dau randament, nu contează numele sau vârsta jucătorului.

Am schimbat sistemul, jucăm un 4-4-2 prin care ajungem mai uşor la poartă. În acest retur dorim o îmbunătăţire a imaginii clubului. Motto-ul nostru pentru retur este construirea unei echipe competitive şi ieşirea din anonimat", a spus Ion Marin.

Tehnicianul s-a referit şi la primul meci al formaţiei sale din retur: "Consider că partida cu Gloria Buzău este pentru noi cea mai importantă a returului, pentru că jucăm cu o contracandidată la retrogradare, este un meci de şase puncte. Un alt motiv de îngrijorare ar fi că jucăm împotriva unei echipe necunoscute, nu am reuşit să vizionăm niciun meci din pregătiri al acestei grupări. Am emoţii pentru că nu ştiu ce calităţi sau defecte au jucătorii lor".

Sursă: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.