Liga 1

După Ionuţ Rada, CS Otopeni i-a achiziţionat şi pe Eugen Nae şi Bogdan Panait

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 26 februarie 2009

Portarul lui FC Braşov, Eugen Nae, şi fundaşul Bogdan Panait, ultima dată la FC Vaslui, au semnat joi contracte valabile până în sfârşitul campionatului cu echipa pregătită de Liviu Ciobotariu.

"CS Otopeni a transferat pe ultima sută de metri încă trei fotbalişti, Ionuţ Rada, Eugen Nae şi Bogdan Panait. Rada îşi dorea de mai mult timp să evolueze la noi şi ne bucurăm că am reuşit până la urmă transferul său. În acest moment avem o echipă cu care chiar credem că vom evita retrogradarea", a declarat directorul de imagine al clubului CS Otopeni, Lucian Ionescu.

Pe lângă ce trei fotbalişti transferaţi, echipa ilfoveană a mai reuşit şi transferul până în vară al fundaşului stânga de la CFR Cluj, Vitinha.

În vârstă de 34 de ani, Eugen Nae a mai evoluat în perioada 2000-2004 la Steaua, 2004-2007 la FC Naţional şi din 2007 până în prezent la FC Braşov.

La rândul său, fundaşul Bogdan Panait a jucat între 2003 şi 2009 la FC Vaslui, însă în sezonul 2006-2007 a fost transferat la Steaua, dar nu a convins, şi după numai un tur de campionat a revenit la echipa moldoveană. La începutul acestui an, tehnicianul lui FC Vaslui, Viorel Moldovan, a decis să se dispenseze de serviciile sale.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.