Liga 1

Adrian Mititelu: "Ne dorim foarte mult să prindem locul 4"

Adrian Mititelu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a spus că are emoţii pentru jocul cu Poli Iaşi, dar speră ca la final să prindă locul 4 în clasamentul Ligii I.

"Am emoţii foarte mari pentru meciul de la Iaşi, pentru că este o primă partidă şi nu ştiu exact la ce nivel se află băieţii, chiar dacă promisiunile în privinţa echipei sînt destul de serioase.

Nu pot să mă pronunţ în privinţa ieşenilor. Se pare că terenul de la Iaşi nu este aşa de rău, este uşor moale, dar nu este nămol.

Şoavă este singurul transfer din această iarnă, care este o reîntoarcere. Mai este şi Merlier. Pentru Nicolo Napoli, primii doi portari sînt Bornescu şi Silviu  Lung jr. Este posibil să fie o rotaţie la nivelul rezervei de portar. Bornescu trebui să îşi cîştige locul de titular. Eu dacă vroiam să plece Bornescu spuneam. Dar eu l-am luat pe Merlier pentru situaţia în care Mircea se accidenteaază sau este în formă proastă.

Ne dorim foarte mult să prindem locul 4, ar fi o gură de oxigen şi un pas pentru atacrea titlului în sezonul viitor.", a spus Adrian Mititelu la Telesport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.