Rugby

Franta foloseste rezervele in finala mica cu Argentina

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

AMOS NEWS /  Dezamagit dupa ce echipa sa a ratat din nou calificarea intr-o finala mare a Cupei Mondiale de rugby, antrenorul echipei de rugby a Frantei, Bernard Laporte, va trimite in teren la finala mica cu Argentina mai multi jucatori care au evoluat mai putin la acest turneu final.

Dupa semifinala pierduta la limita, 9-14 cu Anglia, francezilor nu le-a ramas decat incercarea de a se razbuna pe Argentina in finala mica, stiut fiind ca pumele au stricat petrecerea organizata de francezi la meciul de deschidere.

Pe 7 septembrie, pe Stade de France, in primul meci al Cupei Mondiale, Argentina a invins cu 17-12 echipa organizatoare, Franta, acela fiind primul soc suferit de numerosii fani locali.

Acum, antrenorul Bernard Laporte mizeaza in al doilea meci cu Argentina pe o serie de jucatori mai putin folositi, astfel ca echipa Frantei va arata astfel: Poitrenaud - Rougerie, Skrela, Traille, Dominici - Michalak, Elissalde - Dusautoir, Harinordoquy, Nyanga - Thion, Nallet - De Villiers, Ibanez (cpt), Poux, rezerve urmand sa fie Bruno, Mas, Chabal, Martin, Mignoni, Beauxis si Clerc.

Franta a castigat 30 din cele 40 de meciuri directe de pana acum, insa Argentina s-a impus de patru ori in ultimele cinci meciuri, specialistii anticipand un nou meci deschis oricarui rezultat si incheiat cu un scor strans.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.