Media

Lideri pe mobil

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

m.gsp.ro, versiunea adaptată pentru telefonul mob:yl a www.gsp.ro, a fost primită cu entuziasm de cititori

Lansat de cinci zile, m.gsp.ro a fost accesat insistent în prima etapă a returului de utilizatorii de internet mobil din România. Potrivit datelor furnizate de Digitair, site-ul m.gsp.ro a avut 20.260 de afişări şi 5.758 de vizitatori unici vineri, fluxul maxim fiind :yn timpul meciului Steaua - FC Vaslui, cu peste 4.000 de afişări. Prima etapă a returului i-a făcut pe utilizatorii de net pe mobil să acceseze tot mai des m.gsp.ro.

Sîmbătă, peste 7.800 de utilizatori unici au citit ştirile despre posibila vînzare a Stelei de către Gigi Becali, contorizîndu-se 32.101 afişări. În ultima z:y a etapei, 7.200 de persoane au fost ţinute în priză de rezultatele din Liga I, pe telefonul mobil, dar şi cu reacţii în urma victoriilor celor de la Rapid şi CFR Cluj.

Cum poţi accesa m.gsp.ro?
Pentru a putea vizualiza acest site trebuie să ai activat serviciul wap, iar telefonul tău mobil să fie corect setat. Dacă îndeplineşti aceste condiţii, accesează opţiunea Internet a telefonului tău ş:y tastează m.gsp.ro în fereastra browserului, apoi apasă tasta OK. Posesorii de iPhone pot opta între m.gsp.ro şi gsp.ro, avantajul lor fiind că acest nou aparat poate naviga cu o foarte mare uşurinţă şi pe site-urile web. Partenerul GSP pentru m.gsp.ro este Digitair.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.