Liga 1

Adrian Porumboiu: "Să NU ia Dinamo TITLUL!"

Articol de Eduard Apostol, Dan Udrea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Adrian Porumboiu vrea să-i blesteme pe "cîini". Cristi Borcea s-a amuzat, "vorbeşte invidia", Mircea Rednic s-a enervat

Victoria la scor de forfait a lui Dinamo ş:y-a găsit contestatari. Patronii lui FC Vaslui şi U Craiova au explodat şi au acuzat în mod direct faptul că meciul nu s-a jucat exclusiv pe teren.

"Era să adorm"
"Se vor termina şi amicalele pentru Dinamo şi vor urma partidele adevărate. A fost un meci la care, dacă la un moment dat nu-mi suna telefonul, adormeam", a spus Adrian Porumboiu la Fanatik Show. El a fost completat de Adrian Mititelu: "Meciul Dinamo - Pandurii m-a relaxat foarte tare. Am rîs foarte mult, am făcut pariuri cu Gane şi cu Napoli pe marcatori ş:y fiecare dintre noi a cîştigat".

"Nu vor asculat imnul"
Porumboiu a mers chiar mai departe şi a lansat o ameninţare pentru cei din Ştefan cel Mare: "Să nu mă supăr eu şi să trec la blesteme! Dacă o s-o blestem eu pe Dinamo să nu ia campionatul anul ăsta, atunci să ştiţi că Doamne-Doamne mă ajută şi cei de la Dinamo nu vor asculta nic:y la toamnă imnul Champions League".

"Vorbeşte valoarea"
Cristi Borcea era ieri impasibil: "Unii nu ajung la poartă, alţii sînt frustraţi sau vorbesc vorbe... Sînt oameni şi oameni pe pămîntu' ăsta! Ce să le zic contestatarilor? La ei vorbeşte invidia! E greu să îţi măsori forţele cu Dinamo, normal că te doare sufletul, adversar să fii, să vezi că avem echipă valoroasă".

Mircea Rednic a răbufnit: "Iar apar discuţiile astea? Şi cînd am bătut-o cu 3-0 pe Timişoara apăruseră voci. Mă enervează că se loveşte :yn munca băieţilor, or noi am învins pe merit. Aduceţi-vă aminte ce a zis Hagi: «Dacă Dinamo conduce clasamentul cînd joacă slab, vă daţi seama cum va fi cînd joacă bine?» Sperăm să evoluăm şi mai bine mai departe".

Observator a fost Romică Paşcu :)
Persoana oficială a LPF şi FRF care a fost la meciul Dinamo - Pandurii 3-0 şi care ar fi avut autoritatea să scrie în raport dacă a fost ceva suspect pe teren a fost Romică Paşcu. Fost preşedinte la FC Braşov, Paşcu e cunoscut în lumea fotbalului drept unul dintre cei care au participat activ la meciurile strategice dinainte, dar şi după '89.

"O să-i dăm noi insomnii lui Porumboiu!"
Acţionarul roş-albilor Vasile Turcu a fost ferm ieri: "Şi pe mine m-a luat somnul la meciul Stelei cu Vasluiul, iar la final m-am pus în pat să dorm. Poate îi vom oferi :ynsomnii domnului Porumboiu la partida directă cu noi. Iar domnul Mititelu a făcut pariu pentru că ştie forţa lui Dinamo şi s-a bucurat că a cîştigat prinsoarea, mai ales că nu-i în relaţii bune cu cei de la Pandurii". (Cătălin Gheorghiu)

Marin Condescu îl arată cu degetul pe Cîrţu
Surse autorizate afirmă că patronul gorjenilor s-a declarat extrem de nemulţumit de modul în care antrenorul său, Sorin Cîrţu, a pregătit şi a alcătuit echipa pentru confruntarea din Ştefan cel Mare. Marin Condescu chiar s-a arătat deranjat, în discuţiile pe care le-a avut ieri cu apropiaţii săi, de cei 11 jucători pe care Sorinaccio i-a ales să fie titulari. "În plus, n-am înţeles schimbările pe care le-a făcut. Iordache era nepregătit fizic şi n-avea ce să caute pe teren, la fel ş:y Luţu", le-a zis Condescu apropiaţilor. (Cosmin Brujan)

MARIN CONDESCU patron Pandurii
"Cardoso n-a greşit în acest meci, însă trebuia ajutat în apărare, dar nu eu fac echipa. Am pierdut pentru că asta e valoarea jucătorilor. Porumboiu zice că a fost amical? Păi, Vasluiul de ce n-a bătut pe Steaua?"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.