Liga 2

Revoluţie

Articol de Dan Brie  —  miercuri, 04 martie 2009

Ionuţ Popa va f:y noul antrenor la UTA, iar Marcel Coraş director executiv. Sandu Ion va finanţa clubul arădean, evitîndu-se astfel colapsul

UTA şi-a schimbat ieri şefii, la numai 8 zile după ce s-a produs o primă schimbare în executiv. Adunarea Generală a clubului l-a validat pe italianul Giovanni Catanzariti în funcţia de preşedinte, în locul lui Nicolae Chiş, care a demisionat. Au plecat şi ceilalţi membri din Comitetul Director, Gheorghe Vaczi ş:y Ciprian Jurma, reprezentantul suporterilor. "Am lăsat locul liber ca să vină la club oameni care pot aduce bani. Va fi bine", a explicat Vaczi.

Iar no:yle nume au rezonanţă la Arad. Sandu Ion este aşteptat să devină finanţator, Ionuţ Popa antrenor, iar Marcel Coraş director executiv. Mutările se vor produce în cursul zilei de astăzi, deşi, oficial, nici unul dintre personajele implicate nu recunoaşte noile mutări. "Aşa se zvoneşte prin Arad, că voi fi antrenor. Să vedem! Eu nu sînt chiar aşa de încîntat, m-aş mai odihni pînă la vară", a declarat Ionuţ Popa. "Nu e nimic. Eu sînt la Gloria", a spus Coraş, în vreme ce Sandu Ion a indicat că singura sa tangenţă cu UTA va fi un ajutor colateral. "Am fost rugat să ajut şi am făcut-o. Din păcate, nu am timp să mă :ymplic", a susţinut aseară Sandu Ion. Cert este faptul că UTA va juca duminică, de la ora 13:00, cu "U" Cluj, Gigi Becali acceptînd amînarea datoriei de 238.000 de euro pentru Zaharia, în urma unei garanţii bancare pe care a depus-o clubul!

Specialist în promovări
Ionuţ Popa este antrenorul care a adus ultima promovare în teren pentru UTA Arad. În 2002, Aradul a urcat în Divizia A din seria B2, însă a revenit după numai un an în liga secundă. Ionuţ Popa, antrenorul născut în aceeaşi zi, 17 aprilie, cu Helenio Herrera, dar şi cu Victoria Beckham, a promovat în 2003 şi cu FC Oradea, însă, ca şi Aradul, Bihorul a revenit în "B" după numai un sezon.

Schimbări ş:y în lot
Sub comanda directorului tehnic Gabi Biro, UTA şi-a conturat un lot de jucători. "Cu echipa asta, UTA nu va retrograda", a dat Biro verdictul după meciul cu CS Ineu, scor 3-3. Vedetele acestei formaţii sînt Mîrne, Văsîie şi Ghindaru. Se mizează însă şi pe revenirea lui Radovanovici şi Edson, dar şi Daniel Chiriţă şi-a anunţat sosirea la Arad. "Cel tîrziu miercuri sînt acolo", a spus fostul căpitan al "Bătrînei Doamne". El a plecat de la Arad tocmai din pricina unui conflict cu Sandu Ion!

50.000 de euro ar trebui să vireze Ionuţ Popa în contul lui Poli Iaşi dacă semnează cu UTA, însă ieri a apărut şi varianta unui acord pe cale amiabilă

150.000 de euro este clauza de rez:yliere a contractului cu UTA semnat de Ionuţ Chirilă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.