Liga 1

Marian Iancu: "Mă voi conforma deciziei de a fi «persona non grata», dar nu voi abdica"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Finanţatorul Timişoarei, Marian Iancu, spune că nu va contesta decizia de a fi numit persona non grata în cadrul Adunării Generale a FRF, însă avertizează asupra faptului că războiul său cu Mircea Sandu va continua:

"Atîta timp cît cultul personalităţii, deşănţat, îi va permite lui Mircea Sandu să propună asemenea prostie Adunării Generale, în condiţiile în care eu am realizat o serie de lucruri bune la Poli, nu am ce face.

Dînsul este doar un funcţionar. Dînsul l-a făcut patron la Timişoara pe Claudio Zambon şi a declarat că ar vrea să ne recuperăm punctele, cînd de fapt el e împotriva noastră. Asta e realitatea în care trăim.

Mă voi conforma deciziei, dar nu voi abdica. Mă voi replia şi după aceste  lucruri vom vedea cum decurge activitatea FRF. Mircea Sandu nu înseamnă fotbalul românesc, eu nu-l confund pe el cu fotbalul. Am ce am cu Mircea Sandu şi Adalbert Kassai, nu aduc prejudicii fotbalului românesc. Nu e în regulă să fiu desemnat persona non grata pentru că i-am jignit pe ei. Nu am cum să fiu manierat cu astfel de persoane", a declarat Marian Iancu la Telesport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.