Stiri

Dulciuri de la Rat

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00



Fundasul lui sahtior a pierdut un pariu pe prajituri pus cu Piturca si cu Marica la un concurs de penaltyuri organizat ad-hoc la finalul antrenamentului oficial. Antrenamentul oficial al echipei nationale s-a intins ieri dimineata pe durata unui ceas si jumatate, din care numai ultimul sfert de ora a fost deschis pentru presa. sedinta de pregatire a venit doar sa confirme intentiile lui Piturca in ce priveste structurarea formulei de start pentru meciul cu Luxemburg, la care, fata de partida cu Olanda, vor exista patru modificari in primul "11". Astfel, Fl. Petre, Dica si D. Niculae ii vor inlocui pe suspendatii Nicolita, Codrea si Mutu, iar Margaritescu va fi preferat, probabil, in dauna lui Ovidiu Petre. Dat fiind faptul ca miuta intre "galbeni" si "albastri" s-a desfasurat doar 10 contra 10, mijlocasul lui Dinamo a fost folosit in formatia adversa posibililor titulari, dar optiunea selectionerului pare batuta in cuie.

La finalul antrenamentului, trioul Piturca - Marica - Rat s-a lansat intr-un concurs de penaltyuri, a carui miza a fost o prajitura. La una dintre executii, selectionerul nu s-a sfiit sa-l pacaleasca pe Marius Popa chiar cu o scarita de la 11 m, motiv pentru fostii colegi de la sahtior sa rida in hohote de "teapa" luata de portarul Timisoarei. Fundasul stinga al reprezentativei a fost cel care a pierdut intrecerea. "Daca nici nea Piti, nici Marica nu beau si nu fumeaza, am zis ca e potrivit sa punem pariu pe dulciuri", a glumit Rat.

"Vreau la Euro"

Sergiu Radu e disperat sa prinda "nationala" si sa ajunga la Euro 2008. Suparat ca, de la convocarea pentru meciurile cu Belarus si Germania, antrenorul Magath l-a lasat pe tusa la Wolfsburg, "Schija" vrea acum sa se intoarca la Cottbus. "Eu accept deciziile bancii tehnice, dar vreau sa joc. si nu doar 10 minute", a declarat romanul, care ar putea fi imprumutat la Energie, unde sezonul trecut a inscris 14 goluri, in mercato din ianuarie. (Aurelian Botezatu)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.