Liga 1

Răzvan Lucescu confirmă GSP: "Este adevărat că nu am vrut să jucăm în nocturnă!"

Articol de Istvan Deak  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul lui FC Braşov, Răzvan Lucescu, s-a arătat extrem de indignat de scandalul ”Nocturna”, însă a recunoscut că era în favoarea echipei sale ca meciul să se dispute la lumina zilei.

”Lumea să nu uite că eu am făcut puncte în Europa şi am contribuit la coeficientul care a permis României să aibă 7 echipe în cupele europene. Să fie clar, nu am tăiat eu stâlpii de la nocturnă. Noi nu am jucat niciun minut în nocturnă pe teren propriu. Sînt convins că cei de la Steaua au încercat să creeze presiune prin tot scandalul ăsta.

Este adevărat că am recunoscut unor prieteni că nu vrem să jucăm în nocturnă, deoarece cei de la Steaua nu au reuşit multe victorii la lumina zilei. Noi suntem obişnuiţi cu alte condiţii, avem alt bioritm.

Jucătorii mei nu au făcut niciun pas pe stadion la lumina reflectoarelor şi nu am făcut pînă acum niciun antrenament în acest condiţii. Sincer, habar n-am dacă merge nocturna, însă sînt convins că până la urmă meciul va fi transmis la televizor. Tot ce îmi doresc este să câştigam meciul cu Steaua”, a declarat Răzvan Lucescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.