Liga 1

Nervi de "roşu"

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Marius Constantin a fost eliminat la pauză pentru că l-a înjurat pe arbitru. Stoperul nu va juca etapa viitoare, în derbyul cu CFR


Pe Marius Constantin (24 de ani) l-au lăsat nervii aseară. Imediat după ce Robert Dumitru a fluierat finalul primei reprize, fundaşul l-a înjurat în drum spre vestiare, reproşîndu-i o decizie luată pe teren. "Centralul" n-a stat pe gînduri şi i-a dat "roşu" direct! :x

În primă fază, directorul tehnic Nicolae Manea l-a certat pe Marius, însă apoi s-a repezit la arbitrul braşovean pentru a contesta eliminarea. În ajutorul lui Manea au sărit şi Bozovici cu Joao Paulo Pinto, care l-au bruscat pe Dumitru, fiind nevoie de intervenţia agenţilor de pază pentru a calma spiritele. Vezi aici ce i-a spus Marius Constantin arbitrului Robert Dumitru  (video)

Constantin va rata derby-ul cu CFR din etapa viitoare, iar transferul său la Spartak Moscova are şanse aproape nule să se mai realizeze. Ruşii au avut aseară în tribună un scouter, care a urmărit meciul de la tribuna zero alături de impresarul fotbalistului, Traian Gherghişan. Trimisul celor de la Spartak a părăsit stadionul vizibil dezamăgit.


ŞTIRILE MECIULUI:

- Galeria rapidistă i-a scandat aseară numele lui Marian Iancu, patronul Timişoarei, care se află în conflict deschis cu preşedintele FRF, Mircea Sandu. Fanii giuleşteni au afişat şi un banner pe care scria: "Marian Iancu, nu ceda, luptă-te cu Mafia!".

- Atacantul
Farului, Denis Alibec, nu a fost menajat deloc de galeria rapidistă, care l-a înjurat şi l-a huiduit pe toată durata partidei. Constănţeanul i-a supărat pe alb-vişinii, după ce a declarat înaintea meciului: "Vreau să-l ridiculizez pe Maftei".

- Pentru prima oară după mult timp, George Copos nu a mai fost înjurat de suporterii giuleşteni. Patronul Rapidului nu a fost aseară la meci.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.