Liga 1

Tensiune

Articol de Cosmin Prişcă  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pentru că nu au primit biletele solicitate pentru familie şi prieteni, jucătorii Gazului au vrut să boicoteze meciul de azi cu Dinamo :-O


Spirite încinse la Mediaş înaintea meciului cu Dinamo. Jucătorii lui Gaz Metan s-au contrat dur cu conducerea şi au avut de gînd chiar să intre în grevă pentru că nu le-au fost acceptate cererile de bilete pentru partida de azi.:X Numărul total de tichete solicitate de jucători şi staff-ul tehnic a fost de 900!!! "Riscam să lăsăm suporterii fără bilete de acces dacă acceptam numărul de bilete solicitat de jucători. Totuşi, fiecare a primit cîte 6 bilete. Sperăm ca pe viitor să le putem satisface toate dorinţele", a spus preşedintele executiv al "găzarilor", Iosif Biro.

Oficialii medieşeni au scos la vînzare doar 2.100 de bilete pentru meciul cu Dinamo. Capacitatea totală a stadionului este de 4.800 de locuri, iar din acestea 2.000 sînt pentru abonaţi şi 600 au fost rezervate "cîinilor". "Ideea noastră a fost de a pune în vînzare cît mai multe bilete pentru ca lumea din oraş să aibă acces la ele. Eu le înţeleg nemulţumirea jucătorilor, dar consider că tichetele care le-au primit sînt suficiente. ;)Dacă am fi avut un stadion de 30.000 de locuri, poate că pretenţiile lor nu erau considerate exagerate", a afirmat preşedintele Gazului, Corin Cindrea.

I-a pupat mîna lui Tamaş!

Aseară, la Mediaş, dinamoviştii au fost aşteptaţi de 2.000 de suporteri la Orange Shop! Unul dintre ei, încîntat că s-a întîlnit cu preferaţii săi, chiar i-a pupat mîna lui Gabriel Tamaş! Cel mai ovaţionat a fost Mircea Rednic, aproape luat pe sus de fani. După-amiază, la Bazna, “cîinii” au fost primiţi cu pîine şi sare de copii îmbrăcaţi în costume populare, în frunte cu primarul din localitate, Lucian Scumpu. Edilul i-a oferit cadou lui Mircea Rednic obiecte decorative şi de artizanat, lucrate chiar la Bazna.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.