Liga 1

Marius Constantin: "Nu sînt criminal!"

Articol de Cătălin Popescu, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Arbitrul Dumitru se plînge că a fost ameninţat cu moartea de Marius Constantin, fundaşul se dezvinovăţeşte


"Te omor cînd te prind prin Braşov!". Robert Dumitru susţine că acestea au fost cuvintele pentru care l-a eliminat pe Marius Constantin în pauza meciului Rapid-Farul (1-0). "Nu dau afară un jucător de nebun! Bineînţeles că decizia mea a fost justificată! Fotbalistul mi-a arătat pumnul şi m-a ameninţat, dar mai multe nu spun, pentru că nu am voie. Însă totul e specificat în raport", a declarat arbitrul braşovean.

Apărătorul e amuzat de varianta lui Dumitru: "Oi fi şi eu vreun criminal în serie şi nici măcar nu sînt conştient că omor oameni! Acum, serios vorbind, nu am absolut nimic cu Robert, doar că eu continuu să cred că eliminarea mea nu a fost justificată! Nu am ameninţat pe nimeni şi nici n-am înjurat!".

Marius a continuat: "Am văzut că voi, la Gazetă, colaboraţi cu o firmă care monitorizează meciurile. Uitaţi-vă, să vedeţi cîte faulturi am făcut eu pînă la eliminare. Veţi vedea că am doar unul!". Cifrele oferite de firma italiană DSP confirmă că rapidistul a faultat o singură dată în prima repriză, intervenţie pentru care luase deja "galben".


3 faulturi
au făcut împreună Marius Constantin, Maftei şi Fernandes. Primul a fost eliminat, ceilalţi doi au luat "galbene" şi toţi lipsesc la Cluj

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.