Tenis

Victor Hanescu a pierdut in fata lui Dmitri Tursunov, scor 6-4, 7-5, 3-6, 4-6, 2-6

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Horia Tecau si Marius Copil au adus, la dublu, primul punct Romaniei. Astazi, Victor Hanescu si Victor Crivoi pot aduce victoria Romaniei.

Setul intii

Victor Hanescu a inceput meciul in forta. De la scorul de 3-1 pentru Victor, Tursunov a parut usor iritat, iar Hanescu si-a conservat avantajul. Ritmul impus de roman nu este pe placul rusului. Primul set a fost cistigat de Victor Hanescu, 6-4.

Setul doi

Victor Hanescu este la un set distanta pentru a-l trimite pe Victor crivoi in meciul decisiv, cel pentru cistigarea primului tur al Grupei Mondiale. Setul doi s-a terminat cu scorul de 7-5 pentru Victor Hanescu.

Setul trei

In setul trei Victor Hanescu a intrat in jocul lui Tursunov si a pierdut pe mana lui. Scorul acestui set, 6-3 pentru rus.

Setul patru

Victor Hanescu a fost surprins de acest Dmitri Tursunov care se pare ca devine mai puternic. La scorul de 5-4 pentru rus, toti romanii din sala transilvania s-au ridicat in picioare si au intonat imnul Romaniei, imn care, ieri, i-a ajutat pe Tecau si Copil sa cistige partida de dublu. Insa, rusul cistiga setul cu 6-4.

Setul cinci

Acest set a fost dominat in totalitate de Dmitri Tursunov. Victor Hanescu a intrat in jocul rusului si nu a mai putut reveni. Tursunov a adus calificarea Rusiei in sferturile Grupei Mondiale alaturi de Argentina si Croatia.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.